Mikkel Rasmussen

Jeg har tabt mig 7 kilo og jeg har fået muskler, hvor jeg ikke før havde nogen. Mine rødvinspatter er kraftigt reduceret – jeg har rent faktisk en brystkasse igen. Mest bemærkelsesværdigt er min holdning, jeg er vel nærmest blevet 10 cm højere fordi jeg har fået trukket min skuldre tilbage.

Derudover har jeg stort set ikke problemer med min mave længere, jeg har mere energi i min hverdag og jeg kan spise 20x så meget som jeg kunne før.

Der er slet ingen tvivl om at de penge jeg har brugt på mit forløb hos Brian er den bedste investering jeg har gjort for mig selv i mange år. Jeg er helt generelt blevet et gladere menneske, jeg har mere selvtillid og energi. Jeg sover meget bedre nu end jeg gjorde tidligere og jeg smiler til mig selv når jeg kigger mig i spejlet.

Charlotte Siepmann

Jeg bliver altid mødt af en topmotiveret og smilende træner, som ønsker jeg skal have det mest optimale ud af min træning. Der springes aldrig over, hvor gærdet er lavest, hvilket jeg virkelig værdsætter.

Mange af de overbelastningsgener, som tidligere har stoppet min træning så som ondt i knæene, ondt i lænden og ondt i albuen, har jeg intet mærket til her, fordi jeg er blevet trænet korrekt, og min krop hele tiden har fået den optimale belastning.

Brian har under hele træningen et behageligt fokus på mig. Fokus på, at jeg træner korrekt og korrigerer mig, så hver eneste muskel trænes mest optimalt. Han er eminent til at spotte, når min krop godt kan tage lidt flere gentagelser eller lidt mere vægt, så jeg hele tiden udvikler mig, uden de ellers så velkendte overbelastninger. jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Brian.

Rasmus Borchmann-Budtz

Siden jeg startede sammen med Brian har jeg tabt mig cirka 6 kilo og min mave er blevet merkant mindre min selvtillid er blevet skudt i vejret og hættetrøjen er blevet byttet ud med en t-shirt eller en skjorte mit humør er blevet bedre og det er pisse fedt når man kan begynde at se ens muskler mere markeret.Det har været et FANTASTISK forløb med Brian som min personlige træner og han er jo den bedste!

Han er altid i godt humør og så kan han motivere en som ingen andre jeg har glædet mig til de dage hvor vi skulle træne sammen han presser altid en til sit fuldeste.

Jeg ville helt sikkert anbefale Brian til alle der har haft det som mig det har virkeligt ændret meget i mit liv!

Stine Nissen

Fantastisk forløb ved Brian. Havde brug for hjælp til at komme ind på sporet igen. Fedt træningsprogram så det passede perfekt til mig, og god kostplan som gav mig en øjenåbner. Brian var en kæmpe støtte og inspiration under hele forløbet. Han lytter til de behov og udfordringer man måtte have, og kommer med gode råd og vejledning.
Super fedt at man bruger en app til kostplan, træning, vægt osv.

Rebecca Munk Kasapovic

Brian var super god til at starte mig op til en sundere livstil og vægttab. Jeg fik gode råd og vejledning som jeg fulgte, og han var en god hjælp når energien dalede, til at rådgive mig. Takket være ham, hvad han kunne hjælpe mig med til at se ændringer ved min krop, allerede ved få uger, fik jeg større mod på at fortsætte.

Thomas Bo Marcussen

Jeg fik hvad jeg kom efter.

Brian er meget professionel og dygtig. Her får man en som virkelig sætter sig ned og lytter og høre på dig.

Skal du smide et par kg eller bare i bedre form, så er det Brian i skal bruge

Glennie Langkjær Hansen

Super dygtig til det han laver, og den bedste til at få en til at holde motivationen – tabt 10 kg ved Brians hjælp! – kæmpe anbefaling!

Anne Østergaard

Brian har hjulpet mig af med en stor del af mine kroniske rygsmerter igennem målrettet træning.

Samtidig er han en stor motivation under træning og er altid super fokuseret på hans klienter. Han er altid ved telefonen med gode råd.

De bedste anbefalinger herfra.

For dig der vil have resultater

Udfyld formularen, og bliv kontaktet