Hvad siger mine klienter

Hvad siger mine kunder

Vicki Dynesen

Jeg startede med personlig træning hos Brian, da jeg i 2014 fik konstateret intet mindre end 5 diskusprolaps i min lænd. Det jeg har opnået ved at have Brian som personlig træner er, at jeg har tabt + 15 kg og har fået opbygget en større muskelmasse, der gør at jeg den dag idag næsten er smertefri i min ryg og lænd. Samtidig har jeg også fået en meget pænere krop.

Birger

Grunden til at jeg startede var, at jeg havde brug for en som kunne hjælpe mig og få en bedre form, få styrket min core/mave og få hjælp til at styre det madindtage jeg har på en dag. Det samarbejde jeg oplevede med Brian, var et sted hvor han mødte mig på det niveau hvor jeg var. Han er go til at gennemskue tingene og sætte planen i forhold til hvad der skal gøres, for at jeg få den bedst mulige udnyttelse af de resurser som jeg står med. Brian er fantastisk til at coache, både i forhold til træning hvor jeg får øvelserne kørt ordentligt igennem og lære den rigtige teknik. Kost og træningsplaner bliver lavet efter hvordan jeg ønsker det. Det bedste er at Brian er åben, han er ærlig og rigtig god til at komme med det positiv

Sarah Rode

Efter 2 graviditeter med meget kort mellemrum. Var jeg nok blev en lidt doven mor og ikke rigtig kunne tage mig sammen til at komme igang med træningen igen. Så jeg kontaktede Brian, og han hjalp mig igang. Så jeg er gået fra er være doven mor til 2 til at være fit mor. Og jeg elsker det virkeligt. Jeg sætter virkelig stor pris på Brians hjælp, var aldrig nået så langt selv. Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb ved Brian. Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og min lille familie.
Tak for dig Brian 🙏
Jeg har det bedre og elsker min krop mere nu end jeg nogensinde har gjort også inden jeg fik børn.

Alex & Ellen

Fantastisk forløb, vi havde med Brian. Vi savnede begge inspiration til mad og træning. Hos Brian får du en individuel , personlig og professionel behandling, der sikrer dig resultater som er udover det forventede! Jeg anbefaler til hver en tid et forløb med Brian, da du bliver vejledt, hjulpet og så godt igennem, at du hele tiden holder motivationen i top!
Vi gennemgik er forløb som par, men på trods af vi var 2 sammen, som boede under samme tag, fik vi hver en personlig madplan, hvor præcis vores individuelle ønsker, behov mm. blev opfyldt.

Søren

Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg har været i et 6 måneders forløb hos Brian og har opnået nogle resultater som jeg absolut ikke havde regnet med.
Brian er en vanvittig god sparringspartner og ved hvad han snakker om.

Mikkel Rasmussen

Jeg har tabt mig 7 kilo og jeg har fået muskler, hvor jeg ikke før havde nogen. Mine rødvinspatter er kraftigt reduceret – jeg har rent faktisk en brystkasse igen. Mest bemærkelsesværdigt er min holdning, jeg er vel nærmest blevet 10 cm højere fordi jeg har fået trukket min skuldre tilbage.

Derudover har jeg stort set ikke problemer med min mave længere, jeg har mere energi i min hverdag og jeg kan spise 20x så meget som jeg kunne før.

Der er slet ingen tvivl om at de penge jeg har brugt på mit forløb hos Brian er den bedste investering jeg har gjort for mig selv i mange år. Jeg er helt generelt blevet et gladere menneske, jeg har mere selvtillid og energi. Jeg sover meget bedre nu end jeg gjorde tidligere og jeg smiler til mig selv når jeg kigger mig i spejlet.

Charlotte Siepmann

Jeg bliver altid mødt af en topmotiveret og smilende træner, som ønsker jeg skal have det mest optimale ud af min træning. Der springes aldrig over, hvor gærdet er lavest, hvilket jeg virkelig værdsætter.

Mange af de overbelastningsgener, som tidligere har stoppet min træning så som ondt i knæene, ondt i lænden og ondt i albuen, har jeg intet mærket til her, fordi jeg er blevet trænet korrekt, og min krop hele tiden har fået den optimale belastning.

Brian har under hele træningen et behageligt fokus på mig. Fokus på, at jeg træner korrekt og korrigerer mig, så hver eneste muskel trænes mest optimalt. Han er eminent til at spotte, når min krop godt kan tage lidt flere gentagelser eller lidt mere vægt, så jeg hele tiden udvikler mig, uden de ellers så velkendte overbelastninger. jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Brian.

Rasmus Borchmann-Budtz

Siden jeg startede sammen med Brian har jeg tabt mig cirka 6 kilo og min mave er blevet merkant mindre min selvtillid er blevet skudt i vejret og hættetrøjen er blevet byttet ud med en t-shirt eller en skjorte mit humør er blevet bedre og det er pisse fedt når man kan begynde at se ens muskler mere markeret.Det har været et FANTASTISK forløb med Brian som min personlige træner og han er jo den bedste!

Han er altid i godt humør og så kan han motivere en som ingen andre jeg har glædet mig til de dage hvor vi skulle træne sammen han presser altid en til sit fuldeste.

Jeg ville helt sikkert anbefale Brian til alle der har haft det som mig det har virkeligt ændret meget i mit liv!

Stine Nissen

Fantastisk forløb ved Brian. Havde brug for hjælp til at komme ind på sporet igen. Fedt træningsprogram så det passede perfekt til mig, og god kostplan som gav mig en øjenåbner. Brian var en kæmpe støtte og inspiration under hele forløbet. Han lytter til de behov og udfordringer man måtte have, og kommer med gode råd og vejledning.

Super fedt at man bruger en app til kostplan, træning, vægt osv.

Rebecca Munk Kasapovic

Brian var super god til at starte mig op til en sundere livstil og vægttab. Jeg fik gode råd og vejledning som jeg fulgte, og han var en god hjælp når energien dalede, til at rådgive mig. Takket være ham, hvad han kunne hjælpe mig med til at se ændringer ved min krop, allerede ved få uger, fik jeg større mod på at fortsætte.

Thomas Bo Marcussen

Jeg fik hvad jeg kom efter.

Brian er meget professionel og dygtig. Her får man en som virkelig sætter sig ned og lytter og høre på dig.

Skal du smide et par kg eller bare i bedre form, så er det Brian i skal bruge

Glennie Langkjær Hansen

Super dygtig til det han laver, og den bedste til at få en til at holde motivationen – tabt 10 kg ved Brians hjælp! – kæmpe anbefaling!

Anne Østergaard

Brian har hjulpet mig af med en stor del af mine kroniske rygsmerter igennem målrettet træning.

Samtidig er han en stor motivation under træning og er altid super fokuseret på hans klienter. Han er altid ved telefonen med gode råd.

De bedste anbefalinger herfra.

Kontakt mig